Гриша Ганчев отсече! Кой български клуб взима

Бизнесменът с ясен и категоричен отговор

Гриша Ганчев отсече! Кой български клуб взима | StandartNews.com

Отноно се заговори, че Гриша Ганчев е пред завръщане в българския футбол.

Бизнесменът е спряган за пореден път за Локомотив Пловдив и Пирин, край морето обаче върви мълва и за Спартак Варна.

Бившият борец изненадващо за всички се оттегли от ЦСКА-София на 30 април тази година. Малко по-късно той обяви, че окончателно напуска футбола. 

Впоследствие Гриша Ганчев се отдаде на пълна почивка. През лятото бе близо до борците ни на олимпийските игри в Париж, където приветства най-вече златния медал на Семен Новиков.

Говори се, че Ганчев е бил наистина потърсен от представители на български клуб. Това се е случило преди десетина дни, твърди Блиц. Доскорошният собственик на ЦСКА-София обаче отказал офертата, твърдейки следното: "Не искам пак да си съсипвам съня и стомаха. А и домашните ми любимци са ми по-важни".

Междувременно тръгна слух, че Гриша Ганчев мислел да изчезне през цялата зима от България, усамотявайки се на топло и екзотично място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
С И С
преди 1 ден

А не бе !!! Ще се занимава с ИДИОТИТЕ от Бг фудболът!?

Откажи
Бай Ганьо
преди 1 ден

Не харесвам господин Ганчев и никога не съм му бил почитател, но със сигурност това е най-правилното решение за човек с неговите възможности! Яжте пийте и си носете новите дрехи г-н Ганчев, каквото можахте направихте за този срам- българския футбол и мисля че няма смисъл да си цапате ръцете повече

Откажи
Канар
преди 1 ден

И добитъка предпочитат пред циганите от лаута.

Откажи