Голям шок в ЦСКА! Играчи масово искат вън от отбора

“Червените” са пред опасността да загубят основни играчи

Голям шок в ЦСКА! Играчи масово искат вън от отбора | StandartNews.com

Източник: БГНЕС, архив

Отборът на ЦСКА-София се изправя пред нов проблем, след като загуби баража в петък и няма да участва в евротурнирите. Масово чуждестранните играчи са поискали да разтрогнат договорите си, защото не се чувстват безопасно в Борисовата градина, съобщава "24 часа".

Това ще затрудни и селекцията, защото кадри от безумието обиколиха света и вече двама от набелязаните играчи са се отказали да идват в София. Същото се отнася и до треньорите, с които се преговаря.

Така “червените” са пред опасността да загубят основни играчи, освен осмината, на които им изтичат договорите, и да разчитат единствено на преотстъпени и юноши през новия сезон.

Най-ужасяващото в цялата история бе, че първият, който бе атакуван, бе юношата Георги Чорбаджийски. Той бе спасен от Тодор Иванов, сина на треньора на ФК ЦСКА 1948 Валентин Илиев и внук на великия вратар Илия Вълов.

ЦСКА вече изпадна в една подобна криза преди 2 години, когато феновете нападнаха на расистка основа играчите след загуба от Ботев Пловдив. Това накара един от най-класните играчи, които са идвали в първенството ни - Брадли Мазику, да не поднови договора си, въпреки че вече се беше съгласил на условията на клуба да остане. Така подписа с гръцкия Арис за един сезон, а след това се премести в Сервет и игра при елиминирането на Лудогорец в Лигата на конференциите.

Всъщност ЦСКА записа и исторически антирекорд в първенството ни. “Червените” са първият тим от горната част на първенството, който губи баража за евротурнирите, откакто бе въведен.

Логично след двубоя излетя цялото треньорско ръководство начело със Стамен Белчев. Едва ли точно той трябва да е виновен за ситуацията, в която изпадна клубът след безумните решения на полусезона да бъде оставен само Фернандо Каранга като централен нападател и след това раздялата с Гриша Ганчев, довел повечето играчи в ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай