Франция с важна победа в Лигата на нациите. Звезди на ПСЖ треснаха Белгия

Италия взе своето срещу Израел

Франция с важна победа в Лигата на нациите. Звезди на ПСЖ треснаха Белгия | StandartNews.com

Франция победи с 2:0 Белгия във втория си мач от Лигата на нациите. Възпитаниците на Дидие Дешан се съвзеха след загубата от Италия с 1:3 преди дни и този път се поздравиха с трите точки. За "петлите" се разписаха Рандал Коло Муани в 30-ата минута и Осман Дембеле в 57-ата минута.

Интересното е, че селекционерът на домакините бе предприел доста промени по състава, като на пейката останаха футболисти като Антоан Гризман и Килиан Мбапе. И двамата се появиха по-късно в мача, вече при аванс на "петлите", пише "Гонг".

Франция и Белгия имат по три точки след два мача, докато Италия води в групата с шест пункта. "Червените дяволи" надвиха Израел в първия си мач, но днес не успяха да измъкнат нещо повече от французите, въпреки че имаха добри положения. Следващите мачове за двата тима от Лигата на нациите са през следващия месец.

Италия победи Израел като гост с 2:1 във втори мач от група А2 на Лига на нациите. Попаденията за "Скаудра адзура" бяха дело на Давиде Фратези и Мойс Кийн, а гол на Сандро Тонали бе отменен поради засада. За домакините в края на мача точен бе Мохамед Абу Фани.

Италия бе по-добрият отбор на терена, но не създаде голям брой голови положения. Тимът на Лучиано Спалети направи нужното, за да си тръгне с трите точки и да стартира с две победи Лигата на нациите, но и без да може да опази вратата си "суха" в тези два сблъсъка. Израел все още търси първите си точки в турнира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай