Тежък инцидент с тротинетка, жена изживява безкраен ужас

Непълнолетният водач е установен и се води следствие, съобщават от прокуратурата

Тежък инцидент с тротинетка, жена изживява безкраен ужас | StandartNews.com

Източник: бТВ

Снежана Здравкова от Пазарджик разказа за преживения ужас, след като беше блъсната от електрическа тротинетка при пресичане на улица в града. От удара тя пада, чупи ключицата си и изпада в безсъзнание. През това време с нея е внучката ѝ на 13 години, която изстрадала огромен стрес.

Пострадалата разказа пред бТВ, че непълнолетният водач на тротинетката, който я е ударил, се извинил, което е последното, което тя помни преди да изпадне в безсъзнание. С него обаче имало друго момче, което се държало арогантно и заявило, че жената и момичето били стъпили на велоалея.

„Очаквам де се преразгледа движението на тези тротинетки. Изскачат отвсякъде. Не трябва да му я връщат, да я конфискуват”, призова жената, която има много синини и охлузвания от падането.

От прокуратурата съобщават, че на непълнолетния водач, собственик на тротинетката, с която става сблъсъка, е установен и по случая се води досъдебно производство за телесна повреда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пловдивчанин
преди 2 дни

Голяма напаст са тези тротинетки. Изкачат изневиделица, а водачите им в 100% от случаите се държат нагло сякаш пешоходците са длъжни тях да пазят.

Откажи