Ново начало за ДПС в Ямбол. Млади таланти в листата

Сейфи Мехмедали става водач, срързан е с града от години

Ново начало за ДПС в Ямбол. Млади таланти в листата | StandartNews.com

Ново начало и за ДПС в Ямбол. Пълна листа с 8 кандидати за народени представители беше регистрирана вчера в РИК за участие в предсрочните избори на 27 октомври.

Залагаме на утвърдени и отговорни личности, желаещи да работят за добруването на региона и страната, заяви Лора Каламерова при подаване на документите за регистрация.

Водач на листата е Сейфи Мехмедали.

Той е човек, свързан с нашия регион, завършил е през 2005 г. Техническия колеж в Ямбол. Впоследствие е завършил Международни икономически отношения във Варна, както и инженерна специалност в Минно-геоложкия университет в София. В момента е председател на общинския съвет в Джебел. Г-н Мехмедали е дълбоко свързан с ДПС още от младежките си години. достойна кандидатура е за нашата област”, посочи Каламерова.

На второ място е Николай Ганев, който е и председател на местната организация на ДПС – Ново начало. Ганев е добре познат в областта, един от заслужилите спортни деятели на Ямбол и човек с опит в политиката и местната власт.

ДПС – Ново начало е факт и в Ямболска област. Стъпваме на традициите на ДПС, което винаги е било либерална и национално отговорна партия, но приветстваме и желанието за обновяване и модернизация. В това отношение изцяло заставаме зад ръководството на партията, начело с Пеевски, заяви Николай Ганев.

Той подчерта, че полученият на предните избори мандат в Ямбол се дължи изключително на работата на местните структури, на хората от региона.

Ще разчитаме на тях и сега, амбицирани сме да повторим този успех и дори да подобрим резултата си в интерес на хората, бе категоричен Ганев.

На трето място в листата е Радостина Стефанова.

На четвърта позиция е Мария Димитрова.

Пети е Денис Димов, шести е Метин Юмеров, седми Денчо Денев, а осми Стилиян Иванов, който е капитан на баскетболния отбор на Ямбол.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай