Кола се размаза насред Пловдив, шофьорът почина

Наложило се е пожарната да реже колата, за да извадят водача и да го откарат в болница

Кола се размаза насред Пловдив, шофьорът почина | StandartNews.com

Източник: БНТ

Тежка катастрофа стана късно вечерта във вторник в Пловдив. Автомобил се заби в стълб на бул. „Коматевско шосе“ и почти е разполовен.

На място пристига полиция, пожарна, линейка и криминалистична лаборатория. Наложило се е пожарната да реже колата, за да извадят водача и да го откарат в болница, но там той е починал.

20-годишен младеж е починалият при зверската катастрофа, съобщи преди малко БНТ.

И още уточнения... Сигналът за инцидента е подаден на тел 112 малко след 22 часа. Младият мъж, който има само година и половина стаж зад волана, е самокатастрофирал. Заради високата скорост, с която е карал, автомобилът се е забил в стълб под Коматевския надлез и буквално се е усукал около него. Автомобилът е бил смачкан до неузнаваемост.

Наложило се е тежка техника от пожарната да реже колата, за да извадят шофьора. Той е пътувал сам. Откаран е в болница в изключително тежко състояние. Въпреки усилията на лекарите, час и половина по-късно е починал. По случая е образувано досъдебно производство. Към момента няма данни дали преди инцидента шофьорът е употребил алкохол и наркотици.

В този участък редовно стават тежки катастрофи заради висока скорост. Трафикът е един от най-натоварените в Пловдив.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай