Искра Михайлова начело на листата на ДПС- Ново начало в Пазарджик

Избирателите знаят колко е допринесъл Пеевски за развитието на нашите градове и села, каза Небие Кабак.

Искра Михайлова начело на листата на ДПС- Ново начало в Пазарджик | StandartNews.com

Делян Пеевски е много добре познат в областта. Избирателите го познават отлично, знаят как работи той и колко много е допринесъл за развитието на нашите градове и села.

Това заяви депутатът Небие Кабак, която е втора в кандидат-депутатската листа на ДПС-Ново начало за Пазарджик.

14-членната листа бе регистрирана в 13-ти МИР за участие в извънредните избори на 27 октомври в присъствието на областния председател на партията Юмер Хамза, депутатът Небие Кабак, бившият депутат и настоящ областен управител Осман Мурадов, както и много от кандидатите за депутати.

Водач на листата отново е зам. председателят на партията, зам. председателят на Парламентарната група и бивш евродепутат Искра Михайлова.

На трета позиция е Осман Мурадов.

Четвъртата позиция е за Айредин Еюпов – бизнесмен от село Кръстава, пети е председателят на Общински съвет-Ракитово Цанко Моллов, който е и бивш зам.-кмет на община Ракитово.

На шеста позиция е Мустафа Алиш от Пещера.

Седми е кметът на село Света Петка Мехмед Мандраджиев.

На осма, девета, десета и единадесета позиция са занимаващите се с частен бизнес Веселина Димитрова от Пазарджик, Асан Садък от Нова махала (той е общински младежки лидер на ДПС), Емил Салкин от Костандово и Екатерина Христоскова.

Дванадесетият в листата Мустафа Бухов е учител в Света Петка, а списъка с кандидати за народни представители допълват Светлан Бабечки от Дорково и лесоинженерът в ДГС „Алабак“ Ибрахим Фатих от Света Петка.

Честит национален празник на всички българи! Преди малко присъствахме на тържественото полагане на цветя на паметната плоча в Градската градина съвместно с кмета на Община Пазарджик, каза Хамза.

Той увери, че както винаги досега, ДПС ще прави една позитивна кампания.

Ще се опитаме да достигнем до всички населени места в област Пазарджик. С нашите срещи искаме да стигнем конкретно до хората, да споделим с тях програмата на „Движение за права и свободи - Ново начало“, да чуем техните проблеми – и лични, и на населените места. Защото нашият девиз още от конференцията е „Заедно с хората!“, каза още Юмер Хамза.

Денят на независимостта го свързваме най-вече със значението на думите „свобода“ и „независимост“, които са много важни. Те не са ни дадени даром и в ден като днешния ние трябва да ги отстояваме и да ги пазим, каза Небие Кабак и добави:

Ние знаем, че сме силни, когато сме заедно – когато сме обединени. Този празник ни показва точно това.

Отправяме се към предстоящите избори, за да бъдем заедно с хората, така както е било досега. „Движение за права и свободи – Ново начало“ ще бъде в конструктивен диалог със своите избиратели и разбира се, след това тази диалогичност да бъде пренесена в 51-то Народно събрание, за да бъде съставено редовно правителство, каза Кабак.

Ние продължаваме да смятаме, че проблемите на нашите избиратели ще бъдат решени, когато България има редовно правителство, което да се погрижи да връщане на нормалността и да се занимае с проблемите им, категорична е тя.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай