Жената, предсказала Брекзит и смъртта на Елизабет, посочи следващия президент на САЩ

Байдън или Тръмп през ноември?

Жената, предсказала Брекзит и смъртта на Елизабет, посочи следващия президент на САЩ | StandartNews.com

Ежедневните ни проблеми ни откъсват от най-големите и най-актуалните истории в новинарския цикъл. Изглежда обаче, че един човек е успял да изпревари последните новини, свързани с изборите в САЩ, въоръжен само с аспержи.

Новината, че президентът Джо Байдън се отказва от участие в изборите, се появи в неделя, 21 юли.

„Реших да не приемам номинацията и да съсредоточа цялата си енергия върху задълженията си като президент до края на мандата си“, заяви Байдън.

Съобщението изпрати ударна вълна от въпроси в Туитър. Какво означава това за предизборната надпревара? Камала Харис ли е фаворит за негов заместник? Но един потребител зададе може би най-належащия въпрос...

Дали единственият аспераманец в света е очаквал всичко това?

За тези от вас, които по някакъв начин никога не са се сблъсквали с този феномен, това е практика да се опитвате да предсказвате бъдещето, използвайки само шепа аспержи. Джемайма Пакингтън се прочу като „единствената в света аспераманка“, която до момента е предсказала Брекзит и кончината на кралица Елизабет II.

При участието си в шоуто на Джереми Вайн по BBC Radio Two на 17 юли Пакингтън хвърли аспержите си в отговор на въпроса: Байдън или Тръмп през ноември? Отговорът: нито един от тях.

Следващият президент на Съединените щати ще бъде жена“, категорична бе Пакингтън, пише "Вести".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Кратункаманка
преди 1 месец

Да се обединим! Нека и зелеманките да се присъединят! Ще си хвърлим аспержите, кратунките, брюкселското зеле, а може и боб! Да предскажем бъдещето на света, а после ще ги хапнем за здраве. Сготвени, с подправки!

Откажи