Жена на известен българин е нова синоптичка в ефира

Това е миската Деница Стоянова, която не е непозната

Жена на известен българин е нова синоптичка в ефира | StandartNews.com

Дама на известен българин започна работа като нова синоптичка в родния ефир.

Това е миската Деница Стоянова, която не е непозната за телевизионните зрители.

Преди година време беше съвсем за кратко панелист в предаването на Гала "На кафе“, заменяйки Ромина Тасев-ска, която пък отиде да води предаването "Съдебен спор“, след като водещата Нана Гладуиш го напусна, предаде Хотарена

Деница е един от най-известните инфлуенсъри, носителка е на титлата "Мис България“ през 2011 г. и е популярен модел на "Визаж“.

Освен това мнозина може да са забравили, но тя беше и лице на Националната лотария пак по Нова тв през 2016 г.

Хубавицата има около 35 хиляди последователи в Инстаграм, където често пуска снимки с двете си дъщерички и съпруга си - известния футболист Михаил Александров, който играеше в "Славия“.

С любимия си са заедно почти 14 години, но и до днес още не са вдигнали сватба, макар че са едно от най-стабилните семейства, пишат от Хотарена. Двамата непрекъснато демонстрират любовта си по един много приятен и ненатрапчив начин.

Семейството доста често пътува, а Деница пуска красиви снимки от всичките си пътешествия. Тя пише добре и текстовете й са много интересни, коментират нейните последователи.

В свои медийни участия тя признава, че винаги е мечтала за кариера в телевизията, но за възрастите зрители на дамското предаване при Гала тя беше абсолютно неизвестна. Деница обаче трудно се справи с ранното ставане и не можа да се отпусне пред камерата.

Деница е точно от онези, които приличат, повече на момиче, отколкото на жена - тя е винаги усмихната, мила и любезна. Което я прави симпатична на повечето хора. Майка, съпруга, модел и синоптичка. Това са няколко дини, които не е лесно да се носят под една мишница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Dorian
преди 1 час

Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може--- https://come.ac/manx

Откажи