Завиждат на Рачков за хонорара за "Пееш или лъжеш"

Спрягат имената за журито

Завиждат на Рачков за хонорара за "Пееш или лъжеш" | StandartNews.com

Солиден хонорар ще получи актьорът Димитър Рачков, който от есента ще води новия сезон на шоуто „Пееш или лъжеш“, в което гостите ще трябва да познаят кой от участниците може да пее и кой е менте. Сумата, за която се бил уговорил, била 350 хиляди лева, пише в. „Уикенд“.

Отначало се заговори, че Рачков ще води шоуто заедно с бившата си половинка Мария Игнатова, но тя вече има къде да се изявява – в предаването „Един за друг“, където е заедно с Емо Чолаков.

Досега водещ в „Пееш или лъжеш“ беше актьорът Ненчо Балабанов. Той обаче вече работи в „Сделка или не“.

Кой ще бъде в журито, което дава предположения дали участниците могат да пеят или не? В първия сезон това бяха Милица Гладнишка, Александра Раева и Емил Кошлуков. Тази конфигурация няма как да се повтори, защото Кошлуков вече е шеф на БНТ, Милица е в Би Ти Ви.

Затова най-вероятно журито ще бъде съставено от нови хора. Не е изключено в него да влезе Владо Михайлов, който продължава да се радва на огромна фенска маса, след като миналата година спечели „Капките“, а тази пролет беше ментор в същото предаване. Но продуцентът може да заложи и на други артисти, с които работи, като Дони, Йорданка Христова,  Маги Джанаварова, Иво Аръков. Сруд тях бе и Етиен Леви, но той вече е депутат от партия "Величие". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Хакер 13
преди 2 месеца

Мили мой, имате ли представа колко са 350 000 лв.? Съжалявам, въпроса е риторичен. Годишният ми доход за година е 35000 лв., на работа съм всеки ден, а когато не съм на работа, съм на разположение!!! Знам, че няма да ме разберете, но не се и надявам особено ако сте фенове на въпросния комик. Бог да пази България!

Откажи