Водещ от бТВ си спретна див купон в Сърбия

Актьорът дори не е подозирал, че той ще бъде новия водещ на предаването

Водещ от бТВ си спретна див купон в Сърбия | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Ководещият на предаването "Преди обед" Петър Дочев не крие, че е човек на купона и не спира да се забавлява, пише Хотнюз.

Той сподели в NAYcast как излязъл с приятел уж за едно питие, но се оказал чак в Сърбия, където прекарал три дни. Възползвали се не само от ракията и плескавиците, но и от няколко момичета. Явно почерпката в чужбина е била преди Дочев да се обвърже с актрисата Ирмена Чичикова, която гледахме в „Есента на демона”.

„Идваш на кастинг, който се провежда за нова рубрика в предаването „Преди обед"- такава покана получил той за сутрешното предаването, конкурентно на Гала.

Актьорът дори не е подозирал, че той ще бъде новия водещ на предаването. Имал организирано пътуване до Америка, където да се отдаде на заслужена почивка, но плановете му се промени, след като от екипа на предаването го поканили на повторна среща. Той си помислил, че е одобрен и ще прави рубрика, но когато отишъл в офиса, целият екип на „Преди обед” бил на линия, во главе с директорите на телевизията. Тогава му съобщили, че той ще е новия водещ на „Преди обед". Той коментира и това как зрителите не го приемат като заместник на сина на Катето Евро – Сашо Кадиев.

„Влизаш в обувките на човек, който е бил 12 години в ефир, любимец на зрителите, нормално е много хора да не те харесат и да не те приемат, но се радвам че към днешна дата свикнаха с моя образ", заяви Дочев.

Петър призна, че се притеснявал колегите му актьори и театрали да не го обсипят с негативни коментари, че е предпочел телевизията пред театъра. В крайна сметка славата и медийното появяване всеки делничен ден му се е усладило. Затова не съжалява, че се е появил като водещ на телевизионно предаване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай