Вълшебен октомври за 3 зодии

Първият изцяло есенен месец винаги е много специален

Вълшебен октомври за 3 зодии | StandartNews.com

Ето за кои зодии този октомври ще е вълшебен.

Телец

През октомври 2024 г. Телците ще намерят себе си някъде по средата - между нещо ново и нещо старо. Ще изберат ли да прегърнат промяната и да позволят позитивният растеж да се случи? Или страховете ще продължават да ги заслепяват - и да не виждат каква е съдбата им, какви са способностите им? Върху това е основният фокус през месеца. Изборите им ще имат много силно влияние в близко бъдеще. Плутон става директен в Козирог след 11-и октомври, а Меркурий влиза в Скорпион на 13-и октомври. Тези събития ще предизвикат Телците - да осъзнаят някои истини за себе си и средата около себе си. Дори да е болезнено да видят и признаят някои неща, дори да се изискват промени, всичко това ще е за добро - тези зодии ще станат по-креативни и ще използват интелекта си. Ще излязат от зоната си на комфорт и ще създадат нещо ново, ще израснат.

Овен

През месеца интуитивните им дарби и способности са някак засилени. Част от Овните ще получат определени предчувствия чрез сънищата си. Други пък веднага ще познаят вредните, лоши навици на някои хора и злите им намерения, дори когато тези хора опитват да ги прикриват. Дните около новолунието, което е на 2-и октомври, а и около пълнолунието, което е на 17 октомври, ще са особено значими и тогава интуицията им е най-силна. Нека си водят дневник и да записват наблюденията си в тези дни. Така ще наредят парчетата от пъзела и скоро всичко ще придобие смисъл. Овните ще са силно повлияни и от ретрограден Юпитер в Близнаци, който започва на 9-и октомври. Тогава те ще преоткрият свои хобита и дейности, които са забравили през годините, но сега те пак ще се появят. Сезонът на Скорпиона започва на 23-и октомври и тогава Овните ще попият мъдрост от хора, които са много различни от тях, но ще им помогнат в следващата глава от живота им. Тези зодии са посъветвани да отделят повече време на близките си хора през октомври, не само по празниците и Хелоуин. Нека намерят баланса - приоритет да са им целите и мечтите, но и връзките, отбелязва teenproblem.

Рак

Месец октомври ще бъде много интересен за Раците. През повечето време те няма да са повлияни от мненията и наблюденията на другите хора. Тези зодии трябва да обръщат внимание на знаците и синхроничността. Колкото повече наблюдават малките детайли от живота, толкова по-лесно ще им е да се възползват от благословиите, които им носят небесните събития. И така ще могат да направят октомври най-добрия месец! На 2-и октомври има новолуние и слънчево затъмнение във Везни. Това носи късмет на Раците - те стават по-креативни, геният в тях се събужда и поставя важен въпрос. А именно - дали искат да останат на мястото, което не предизвиква никакво вълнение, никакви силни чувства или възхищение. Или искат да създадат нещо, което разтърсва и да покажат кои са? Плутон стана директен в Козирог на 11-и октомври, а сезонът на Скорпионите започва на 23-и октомври. Тези събития също са важни за Раците. Ще ги предизвикат да забравят всички стереотипи, наложени им от други хора, що се касае до външността им, възрастта им, културния им бекграунд, етническата принадлежност и т.н. И да прегърнат своята вътрешна сила. Всеки път, щом правят това - ще блестят все по-ярко!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай