Участник в "Гласът на България" разтърси със своята история

Мастър Лечев го похвали

Участник в "Гласът на България" разтърси със своята история | StandartNews.com

Един от участниците в реалити предаването "Гласът на България" разтърси журито. 

Много обичам да карам кола, макар да е незаконно в моя случай, призна 24-годишният Лъчезар в "Гласът на България".

"Аз съм се родил седмак. Това с ослепяването ми става в кувиоза. Прегоряли са ми ретината. Изгубил съм 97 % от зрението си. Семейството ми облякоха това в хумор. Никога това не ме е спирало. Когато отивам на театър сядам на първия ред", разказа той преди да изпълни „Faith“.

Напомни ми за Хосе Филисиано когато преди 40 години свирехме с ФСБ. Това развълнувано сподели Иван лечев в „Гласът на България“ по БТВ. Назад във времето го върна изпълнението на талантливия Лъчезар Кацарски от Благоевград, който изпълни „Faith“.

Той имаше своите несъвършенства, но много ми хареса топлината на гласа му, имаше една емоционалност, която преодоля не съвършенствата, коментира мастър Лечев.

Хосе Фелисиано е световноизвестен пуерторикански музикант, виртуозен китарист, композитор и певец. Роден сляп в резултат на наследствено заболяване, е едно от 11 деца в семейството.

В САЩ той композира песента Feliz Navidad (Весела Коледа) през 1970 г., която в крайна сметка се превръща в световна коледна класика.

Много ми хареса топлината в гласа на Лъчезар. Страхотен тембър. Представям си как ще изпее "Love Me Tender", каза още мастър Лечев. Точно в неговия отбор отиде талантливия благоевградчанин.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай