Травис Скот го закъса. Цяла нощ зад решетките

По даннни на полицията в Маями е бил под силно влияние на алкохол

Травис Скот го закъса. Цяла нощ зад решетките | StandartNews.com

Известният американски изпълнител Травис Скот е бил задържан в Маями по подозрения за нарушаване на обществения ред в нетрезво състояние.

В доклад за ареста от полицейското управление на Маями Бийч, видян от BBC, се казва, че служителите са повикани по сигнал за хора, които се карат на яхта. При проверка от органите на реда, се вижда как рапърът води бурен конфликт с някой на плавателния съд.

Скот първоначално се подчинил на полицейската молба да напусне кея, въпреки че  продължил да крещи нецензурни думи. Пет минути по-късно се връща на яхтата и скандалът продължава.

"Г-н Скот е бил задържан за кратко поради недоразумение. Не е имало никаква физическа разправа и благодарим на властите, че работиха с нас за бързото и приятелско разрешаване на проблема", се казва в изявлението на правния му представител Брадфорд Коен.

Травис Скот има 10 номинации за наградата "Грами" и един от най-популярните хип-хоп изпълнители в света. Има две деца от модела Кайли Дженър, част от фамилията Кардашиян.

През 2021 г. 10 души загинаха, а хиляди бяха ранени при струпване на хора на организирания от него фестивал Astroworld в Тексас.

Много хора го осъждат след трагичната нощ и поставят чувството му на отговорност под въпрос, тъй като той продължава с изпълнението си близо 40 минути след първия подаден сигнал за инцидент.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай