Титаните от Judas Priest отново стоплиха сърцата на феновете

Още един великолепен концерт на легендите на метъла

Титаните от Judas Priest отново стоплиха сърцата на феновете | StandartNews.com

Хеви метъл класиците Judas Priest изнесоха поредния страхотен концерт у нас!

Пред близо 9000 зрители в Арена София любимците на няколко поколения изпълниха някои от вечните си хитове, съчетани с чудесни изпълнения от новия албум на групата  "Invincible Shield".

В него Judas Priest залагат отново на дбория стар мелодичен метъл, който в някои песни е в тънка преливаща се линия и с хард рока.

Голямото рок събитие бе организирано от Fest Team.

Очаквано кулминацията на вечерта настъпи с идпълнението на вечните мегахитове Turbo Lover, както и на метъх химна Painkiller, както и старата класика от 1977 година Sinner.

Публиката ентусиазирано ревеше с Роб Халфорд, който очевидпо и на тези години запазва голяма част от изключителния си глас.

Всъщност Халфорд е един от най-големите вокалисти, които изобщо е имало някога в рока, да не говорим за метъла.

В немалко от изпълненията групата оставяше на публиката да пее голяма част от парчетата, с което отново Priest засвидетелстваха голямата си обич към родната публика. Нещо, което винаги са подчертавали.

В края на великолепното музикантско и мултимедийно шоу на сцената се настани и емблематичния мотор на Judas Priest, на когото Халфорд се беше качил и пееше. 

А не пропусна да развее и българското знаме!

Judas Priest бяха част от Sofia Rocks през 2011г. на Стадион "Българска армия", имаха самостоятелен концерт в София през 2015г. и участваха и през 2022 година на Midalidare Rock.

Концертът в Арена София тази вечер бе третият в столицата.

За час и 45 минути Роб Халфорд, Йън Хил, Глен Типтън, Ричи Фокнър и Скот Травис отново стоплиха сърцата на истинските ценители на музиката.

На които много от днешните хеви метъл герои могат само да им палят мотора на сцената.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
sladura
преди 1 месец

Абе, на такива нещастни журналисти им давате да пишат статии! Не стига, че неграмотен, но и видимо прост. Незабавно уволнение!!

Откажи
Гост
преди 1 месец

Простият май си ти. Какво не е вярно . Написал си го е както трябва

Откажи