Тайните на звездите: Как да се стегнем за лятото

София Вергара никога не е била фенка на фитнеса и строгите хранителни режими

Тайните на звездите: Как да се стегнем за лятото | StandartNews.com

Всеки иска да е във форма за лятото и повечето хора гледат към любимите си знаменитости, защото те винаги са супер. Но дори и звездите трябва да се постараят, за да изваят желаното тяло. Как го постигат?

След като роди сина си, Ева Лонгория яко се потруди, за да си върне убийствените форми, които приковават всички мъжки погледи. Освен на диетите, тя трябваше да наблегне и върху кардио тренировките. Но вместо да се натоварва с досадни упражнения или да търчи като безумна по пътеката в продължение на часове, актрисата прибягва до любимия си метод - скачането върху трамплин: хем забавно, хем полезно, ако се практикува правилно. Но Ева не подскача безцелно, а прави сериозни упражнения, пружинирайки непрекъснато и интензивно.

Колежката й София Вергара никога не е била фенка на фитнеса и строгите хранителни режими. Въпреки това обаче винаги е в безупречна форма и дори сега, на 49, засрамва някои от по-младите си съпернички. Актрисата не обича да се ограничава, но винаги спазва мярка. За София ключът към успеха е в самоконтролът. Тя не се страхува да се черпи с любимите си храни и лакомства, стига да не прекалява с тях и винаги да консумира всичко в умерени количества.

Бившата кечистка Ники Бела очевидно знае много добре как да поддържа формата си през цялата година и никой не е изненадан, че след като роди, си върна мускулите за нула време. Тя е свикнала да тренира постоянно във фитнеса и да борави с тежести. Ники обаче е наясно, че това не е за всеки. Затова винаги окуражава феновете си да започнат да тренират, независимо от нивото си на физическа подготовка. За всеки, който има желание да се натовари допълнително, Бела изтъква ползата от ластиците, тъй като това е най-лесният начин да си направите тренировката по-трудна по най-безопасния начин.

За Хали Бери е всеизвестно, че е отдадена спортистка. Актрисата винаги държи в течение феновете си с тренировките, които практикува. От години звездата се е отдала на бокса, както и други бойни изкуства и на 50 години е по-активна от повече младежи. Разбира се, Хали знае, че не всички имат времето да се посветят на спорта. Тя самата също не винаги има възможност да отдели няколко часа за интензивна серия зад крушата или на тепиха. Затова препоръчва любимата си форма на кардио. Като истински боксьор, Бери най-обича да скача на въжен – доказан метод, предпочитан и от много други спортисти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай