Спешно оперираха звезда от "Игри на волята"

Рени отпадна от риалитито заради контузия

Спешно оперираха звезда от "Игри на волята" | StandartNews.com

Източник: NOVA

Инфлуенсърката Рени отпадна от "Игри на волята" след контузия. Оказва се обаче, че състоянието й е по-тежко от очакваното. 

След излизането си от Игрите, инфлуенсърката е лежала у дома известно време, но тъй като е нямало подобрение, се е наложила операция по спешност. Днес вече е забравила болката и се сеща за нея, гледайки преживяванията си от малкия екран.

"Травмата ми предизвика и сривове в психиката ми, но вече всичко е наред", споделя участничката в "Събуди се".

„Имаше моменти, в които ми беше изключително трудно, но не съжалявам, че участвах в „Игри на волята“. Благодарна съм, защото кога друг път ще имам такава възможност. Направих много истински приятелства и изживях нещо, което ще помня цял живот. Отпаднах рано, но показах на себе си, че имам воля. Радвам се, че бях част от „Игри на волята“, разкрива интернет сензацията.

Как издържа без мобилен телефон на Арената инфлуенсърката?

„Изобщо не ми е липсвал телефона, но ми липсваха семейството, кучето и храната. Имаше момент, в който гледах хоризонта и си мислех, че повече никога няма да видя храна. Опитвах се да си спомня вкуса на шоколада и мечтаех за филия с шоколад."

Рени е категорична, че фаворитът й за победител в „Игри на волята“ е Светлин.

„Той ми беше най-голямата опора и заради него стигнах дотам в Игрите. Разкошен приятел. Много го обичам и съжалявам, че заради контузията ми не успяхме да продължим да играем по-дълго време заедно“, категорична е Рени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Двуличен човек е
преди 2 часа

Много е неприятна и фалшива, като видя че ще ходи на блатото и се разрева

Откажи