Спасител култов!Ето ги златните мадами на морето

Оценяват се по петобалната система

Спасител култов!Ето ги златните мадами на морето | StandartNews.com

Култови разкази от класически родни "гларуси", господствали по нашето море от соца.

Интересно мнение сподели нашенец относно нравите по Българското Черноморие в миналото. Ето какво казва той в социалната мрежа фейсбук:

"5 години бях спасител по Черноморието, макар да говорим за съвсем друга епоха от 21-ви век. От старите си колеги от соца зная: да хванеш рускиня е 1 точка, нищо че се движели по групи. Ако си находчив, може да я отделиш колкото за леглото. 2 точки са полякините, немкините - 4, а най-непристъпни и поради езикова бариера - скандинавки (5 точки), които са били и малко по онова време, и все по големите, скъпи курорти.

И друго - на снимката виждаме поляк-спасител, който е работил в България на Златни пясъци през 70-те. По-късно се оженил за българка. През онова лято е имал романтична връзка с тази руска девойка от снимката, а самата фотография е личен архив на екскурзоводката на руската група, която е българка. След време, рускинчето изпраща тази снимка на нашата екскурзоводка за спомен от онова лято. 

По мое време по плажовете имаше английски туристи, но целта ни бяха нашенките".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 2 месеца

Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik

Откажи