След сватбата! Катето Евро заличи снахата

Тя даже е направила и нещо още по-драстично - изтрила е снимките си с Таня

След сватбата! Катето Евро заличи снахата | StandartNews.com

 Катето Евро заличи бившата й снаха Таня. 

Сватбата на Сашо Кадиев с Ивелина Чоева този август обаче, явно е променила драстично разпределението на любов, поне от страна на актрисата - в полза на новата й снаха Ивелина.

"Живея с бившата му половинка в къщата, която направих за тях и детето. Той живее на квартира с новата половинка", тези думи бе споделила в начлото на годината Катето Евро, пише БЛИЦ. 

Катето Евро даже е направила и нещо още по-драстично - изтрила е снимките си с Таня, а също така е премахнала и лайковете от всички общи снимки с нея.

Танцьорката, която дари актрисата с внучката й Катерина, също е отследвала свекърва си, но пък не е махнала снимките с нея.

Единственият кадър, който все още е публичен, е от септември 2023 г., когато Таня честити рождения ден на "майка си". Катето Евро обаче, е премахнала отбелязването на снимката, за да не й излиза в профила, и вече ясно индикира в какви отношения ще е оттук нататък с бившата си снаха.

Не е ясна причината за разрива в отношението между двете дами и дали сватбата на Сашо и Ивелина има нещо общо. Но изглежда, че Таня е коментирала публично новата половинка на бившия си, което никак не се понравило на майка му.

Известно е, че когато Сашо Кадиев и Таня Тончева се разделиха, тази, която го прие най-тежко от всички, бе именно Катето Евро, която е твърдо против разделите, още повече пък, ако има и дете.

А и тогава тя вече е била много силно привързана към Таня - двете дори продължиха да живеят заедно в семейната къща на Евро в Кокаляне и си помагаха за отглеждането на малката Катерина. Всичко това обаче, е вече история.

В крайна сметка актрисата промени отношението си до такава драстична степен, че от миналата грижа и сплотеност, които подаваше към Тончева, не е останала и капка. Сега те са за новата снаха - Ивелина, с която актрисата вече прекарва доста време.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай