След победата в "Капките"! Зомбори направи голямо признание

Какво е 11 000 души да скандират името ти

След победата в "Капките"! Зомбори направи голямо признание | StandartNews.com

Голямо признание направи актьорът Владимир Зомбори, след като безапелационно спечели култовото шоу "Като две капки вода". Със сигурност участието му в него преобръща живота му. 

"Никога не смея да бъда категоричен, но със сигурност ще ми трябва помощта на можещи хора, защото правенето на музика не е самотно занятие", каза Зомбори. 

На въпрос дали ще продължи да се занимава с музика в предаването "На кафе", актьорът сподели какво е чувството 11 000 зрители да скандират името ти.

"Омекнаха ми краката. Такова вълнение не си спомням да е имало. Може би само раждането на детето ми. Шоуто от нищо не ме е лишило. Това беше един трамплин за мен към правилната посока", заяви Зомбори.

И добави: "Не съм предполагал, че ще спечеля сезона. Изключително благодарен съм, най-вече на хората, които ме подкрепяха безрезервно през цялото време. На Бог, на семейството ми и на мен самия, че успях да издържа на това да изкарам нещата до края по възможно най-добрия начин."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Миро
преди 3 месеца

Бе Аман от тия измислени певци ...искам да излезеш да изпееш песен на Куин но да не е н телевизията а на улицата с някой дето пее караоке да те видим смешко ще пееш някога...всичко е нагласено и пеете по много нагласен начин

Откажи
Анонимен
преди 3 месеца

Хайде де,я отиди ти пей да те чуем.

Откажи