След медения месец: Сашо Кадиев се събра с бившата

Какъв е поводът

След медения месец: Сашо Кадиев се събра с бившата | StandartNews.com

След медения си месец Сашо Кадиев се събра с бившата, танцьорката Таня Тончева.

Поводът обаче си заслужава, защото бе първия учебен ден на дъщеричката им Катерина. Семейният фотос пък, който след това обиколи мрежата, предизвика вълна от реакции. 

Малката Кати, която е най-голямата гордост не само за Кадиев, но и за майка му - актрисата Катерина Евро, вече е трети клас в елитно столично частно училище. 

 


 

Сегашната половинка на актьора – моделката Ивелина Чоева, с която наскоро вдигнаха пищна, романтична сватба, не е присъствала на събитието, но и да беше, по мнението на мнозина, едва ли щеше да пасне по разбираеми причини, въпреки че се разбира прекрасно с щерката на мъжа си, пише Блиц. 

Кадиев и Тончева се разделиха, когато Катерина беше още на 5 годинки. Раздялата им бе бурна, но очевидно правилно решение предвид развоя на събитията в личния живот и на двамата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
MOLI
преди 1 ден

КОЛКО МНОГО МУ ОТИВА ТОВА ОЧАРОВАТЕЛНО МОМИЧЕ ПРЕД ОНЗИ БАСТУН!!!

Откажи
Дани
преди 1 ден

Бившата му жена е много по-хубава, по- нежна...а другата стърчи с половин глава над него и Сашето прилича на лилипут пред върлината!

Откажи
Пепсита
преди 1 ден

Пише, че детето ще бъде в трети клас, не първи!

Откажи
Дора
преди 1 ден

Момиченцето не е хубаво,но дано след време да заприлича на майка си.Тя е красавица. Да е живо и здраво детето. А Сашко ще бъде с новата си жена за кратко време.Така става с всички оглупели мъже.

Откажи
Един случаен
преди 17 часа

Да си река и аз думата: Нищо общо между майката на детето и онова лигаво, озъбено, разпасано женче, което се мушна в леглото на този оглупял мъж. Явно след като е сгафил и е бил разобличен, не му е било простено. И след като няколко години се прави на много влюбен, за да дразни Таня, че го изрита, се наложи да се поожени. Нали е артист, добре си изигра ролите, но си загуби красивата жена и се натиска сега да търси общуване с детето. Брадясал, с неподдържана брада, с измачкани дрехи се турнал до нагизденото дете и впечатляващо красивата жена. Жалко, щяха да бъдат прекрасно семейство.

Откажи
ДЕДО.ЧОЧКО
преди 13 часа

ТРЕТАТА ЩЕ Е ТРАВЕРСА

Откажи