Ще се появи ли Кейт за рождения ден на Чарлз III

След диагнозата за рака

Ще се появи ли Кейт за рождения ден на Чарлз III | StandartNews.com

Отсъствието на принцеса Кейт заради лечението си от рак вероятно ще я изключи от ключови кралски моменти.

Принцесата на Уелс бе подложена на коремна операция през януари и по-късно беше диагностицирана с рак след следоперативни изследвания.

Надяваме се, че нейната първоначална операция е отстранила раковата тъкан, но тя е подложена и на "превантивна химиотерапия" от края на февруари.

Принцеса Кейт ще трябва да реши дали е достатъчно добре, за да се появи на балкона на Бъкингамския дворец по време на Trooping the Color, парада за рождения ден на крал Чарлз III.

Всяка година има военна процесия през Лондон за британския монарх, която включва разходка с карета от кралски особи около двореца.

Принц Уилям и евентуално Чарлз, ако е достатъчно добре, ще се присъединят към военния парад на 15 юни, докато Кейт може би ще бъде в карета с децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Ако тя се оттегли, това също ще постави под въпрос присъствието на Джордж, Шарлот и Луис, тъй като те ще трябва да бъдат придружени от други членове на семейството.

Нейното отсъствие потенциално би създало мрачен фон на деня, но все още има значително съчувствие и разбиране във Великобритания за желанието на Кейт да запази мира си, докато възстановяването ѝ продължава.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай