Ще има ли продължение на сериала "Ол инклузив"

Снимки в интернет

Ще има ли продължение на сериала "Ол инклузив" | StandartNews.com

Задава ли се шести сезон на любимия сериал "Ол инклузив" се питат зрители, които следват Ненчо Балабанов в социалните мрежи.

Снимка на актьора, който е в главната роля на ситкома, качен на яхта, даде надежда на телеманите, че скоро ще гледат продължението на историята на семействата Чобанови и Сиромашки. Не само снимката от яхтата, но и други публикации на Балабанов подсказват, че той активно работи в края на лятото. Дали по сериала, който започна през 2020 година, засега не казва.

Hotnews.bg припомня, че от "Ол инклузив" са излъчени пет сезона или общо 60 епизода. В момента продуцентът Краси Ванков активно работи по новия сезон на "Биг Брадър" и няма никакво време да прави и продължение на ситкома, така че надеждите на зрителите засега не се оправдават.

 


 

Девизът на сериала е: „Животът е като един all inclusive, всичко ти е включено – и хубавото, и лошото.“ В останалите роли са Елена Атанасова, София Маринкова, Алекс Иванов и т.н. Екранната Елена също пуска снимки от морска почивка с любимия си, така че засега продължение на сериала не се очертава. Последната снимка на Елена Атанасова, която преди 6 дни отбеляза рождения си ден, също показват, че на личния си празник тя не е била в компанията на колегите си от сериала.

 


 

Морски, свеж, позитивен и много забавен семеен сериал, „Ол инклузив“ поднася дългоочакваната доза класическа комедия в телевизионния ефир, която липсваше сериозно по време на ковид кризата, когато започна сериала.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Нестор Ел маестро
преди 2 дни

Ооооо стига с тези бг.бози,че и любими,пък и нали пари нямат за сериали какво стана сега

Откажи