Сашо Диков с нова любов! Коя е дамата

Както винаги, обвита в тайнственост

Сашо Диков с нова любов! Коя е дамата | StandartNews.com

От последния пост на дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева – Петя Дикова, последователите й останаха с впечатлението, че журналистът е открил нова любов.

Петя, която тази есен ще води дигиталните епизоди на музикалното състезание на Би Ти Ви „Гласът на България“, помести в профила си кадър от сватбата на родителите си и сподели, че към днешна дата и двамата са „щастливи с други хора“.

Известно е, че след развода актрисата открива голямата любов в лицето на Ивайло Караньотов, с когото са заедно повече от 30 години и имат син Ангел.

Доскоро за Сашо Диков, който на 25 юли празнува 72-рия си рожден ден, не се знаеше дали има половинка, понеже всякога е отклонявал медийния интерес към нея. Затова е новина вметването от дъщеря му, че и той не сам.

„Макар че никога не е говорил с имена, се е случвало Сашо Диков да изрази удовлетвореност в реализирането си на любовния фронт. Според слуховете в личния си живот спортният журналист нямал много общо с публичния си образ. Сашо Диков бил галантен кавалер и даже романтик.

Остава обаче мистерия коя е половинката на Сашо Диков.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Да ви
преди 1 ден

таковам у статията

Откажи