Съдбоносно решение за Хари! Какво кроят Кейт и Чарлз зад гърба на Уилям

Обрат в Бъкингам

Съдбоносно решение за Хари! Какво кроят Кейт и Чарлз зад гърба на Уилям | StandartNews.com

Сензационен обрат в Бъкингам!

Кралят на Великобритания Чарлз III и принцесата на Уелс Кейт Мидълтън предприемат стъпки за възстановяване на отношенията с принц Хари.

По данни на Radar, двамата водят тайни преговори за завръщането му в кралското семейство.

Позовавайки се на запознат източник, изданието съобщава, че Чарлз III и Кейт са започнали да мислят за помирение след слуховете, че самият Хари не е против прекратяването на проточилия се конфликт, въпреки че все още не знае как да го направи.

Сега Кейт и кралят "работят върху план за действие, за да видят дали могат да постигнат компромис в интерес на мира".

Ситуацията обаче се усложнява от факта, че принц Уилям все още има негативно отношение към брат си и не иска той да се върне.

Откакто обърна гръб на фамилията, принцът бе разпънат на кръст за това, че нападна семейството си, а съпругата му Меган обвинена, че се опитва да извлече печалба от връзките си с кралското семейство.

"Това е деликатна ситуация, която изисква деликатно отношение", отбелязва вътрешен източник. 

След като се разделил с базираните в САЩ консултанти, принцът избрал британски съветници от "старата школа", които да ръководят следващите му ходове.

"Хари иска да сложи край на своето изгнание. Той търси начин да се поправи сега и е решен да преглътне гордостта си и да се измъкне от тази каша", добавя източникът., пише jenata.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Bonth12
преди 58 минути

добро утро Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция “МЕРЛИН ФИНАНС” в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. И така, за вашата кола, къщата ви, брака ви, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всичките ви финансови нужди, независимо от причината... Ние сме тук, за да ви помогнем да преминете през процес, надежден, бърз и много достъпни. Обикновено начисляваме лихва от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: [email protected] Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност. на ваше разположение

Откажи