Развалиха модно шоу на Виктория Бекъм в Париж

Бекъм представи колекция от прозрачни рокли и палта за сезона есен/зима

Развалиха модно шоу на Виктория Бекъм в Париж | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Борци за правата на животните от PETA прекъснаха ревюто на Виктория Бекъм на модното изложение на Седмицата на модата в Париж, предаде Ройтерс.

Активистите влязоха на модния подиум, когато моделите дефилираха, издигнаха плакати с надписи "Viva Vegan Leather" и "Vegan Leather" и носеха тениски с надпис "Обърни гръб на кожата на животните" и "Животните не са плат", преди да бъдат изведени от охраната.

В края на шоуто, когато  Бекъм поздравяваше публиката, друг активист успя да се промъкне на подиума със същия плакат.

Бекъм представи колекция от прозрачни рокли и палта за сезона есен/зима.

Бившето момиче от "Спайс", което дебютира на Седмицата на модата в Париж  през 2022 г., изненада публиката с блейзър без гръб и твърде откровено деколте на мини рокля.

Съпругът на Бекъм - Дейвид, и децата им Ромео, Бруклин и Харпър, бяха на първия ред.

Седмицата на модата в Париж продължава до 5 март.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Пенка
преди 6 месеца

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи
Ели
преди 6 месеца

И тая луда за връзване, както оня с виаграта. А може и един и същи човек да са. Не бъдете лековерни и не си давайте парите на мошеници. В концлагерите са били слаби, защото не са яли. Там е истината, не в химията.

Откажи