Разкриха уникална светска двойка. Неописуем разкош

Свързана е с едни от най-богатите хора в света

Разкриха уникална светска двойка. Неописуем разкош | StandartNews.com

Появи се на бял свят твърде любопитна светска двойка. Около нея буквално мирише на пари.

Дъщерята на Бил Гейтс, Фийби, потвърди със снимка връзката си с внука на Пол Маккартни, Артър Доналд.

21-годишната, най-малкото дете на Бил и Мелинда Гейтс, разкри, че се среща с 25-годишния в разказ за пътуването си в университета и приятелствата, откакто е завършила Станфорд.

В свързаната публикация, която тя направи чрез Instagram, тя позира с партньора си и публично нарича Артър Доналд свое "гадже“.

"Приятелят ми Артър ме носеше след церемонията“, написа тя заедно с мила снимка на нейния приятел, който я носи на гърба си.

"Приятелят ми Артър ме носеше след церемонията“, написа тя заедно с мила снимка на нейния приятел, който я носи на гърба си.

В друга снимка от деня Фийби, която е завършила бакалавърска степен по биология, стои с обвити ръце около новата си любов до надпис, който гласи: "Той чисти прекрасно“.

Съвсем наскоро Фийби скандализира и с друг свой пост. "Дръжте забраните си далеч от нашите тела“ е посланието, изпратено от дъщерята на Бил Гейтс, която участва в кампанията за защита на правото на жените на аборт. 19-годишната студентка от Станфордския университет позира в бикини за добра кауза, протестирайки срещу възможността Върховният съд на САЩ да отмени решението на Роу срещу Уейд от 1973 г., пише "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай