Разделя ли се семейство Бекъм?

Двамата вече често са далече един от друг

Разделя ли се семейство Бекъм? | StandartNews.com

Различни виждания на семейство Бекъм разтърсиха брака им. 

Виктория Бекъм е силно притеснена за брака си, съобщава списание Heat. Проблемът идва от различните виждания за бъдещото, които имат тя и съпругът ѝ. Той прекарва все повече в английската провинция, и по-точно в семейното имение в Котсуолдс, докато тя се държи като типичното градско момиче и не може да си представи живота без шума на големите улици в Лондон.

Бившият английски национал имал намерение да се засели за постоянно в имението за 12 милиона паунда и да се посвети на фермерския живот. Той иска да живее на спокойно и тихо място. Още повече че трите им момчета с Виктория – Бруклин, Ромео и Круз, вече са големи и самостоятелни. При мама и тате все още е щерката Харпър Севън, която е на 13 и има нужда от родителските грижи и напътствия.

Бекъм е роден и израснал в Лондон и вече мечтае за животни и земя. Виктория пък, дете именно на провинцията, никак не иска да се връща там. „Тя не е готова да се откаже от столичния живот още дълго време. Не смята също така, че скоро този момент ще настъпи. Но в същото време е наясно колко отчаяно Дейвид мечтае да бъде фермер, затова и се притеснява, че могат да тръгнат по напълно различни пътища“, твърди източник, близък до семейството, пред Heat.

Заради различните приоритети двамата вече често са далече един от друг, въпреки че любовта помежду им е все така силна. Двамата са заедно от 27 години, а от 25 са и семейство.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
OmeX
преди 2 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи