Прочут българин вае мускулите на княгиня Калина. Преобразяването (СНИМКИ)

Царската дъщеря не остана длъжна на медиите

Прочут българин вае мускулите на княгиня Калина. Преобразяването (СНИМКИ) | StandartNews.com

Целият свят говори за мускулестото тяло на царската дъщеря княгиня Калина. Няколко седмици, след като тялото на Фердинанд I беше пренесено в България, световните медии обърнаха поглед към нея.

През последните дни не само в модните издания, но и в социалните мрежи, се разпространяват снимки на Калина с черно-бялата й рокля, която разкрива много мускулесто тяло и ръце.

В свой материал френското издание La Figaro написа: "С течение на времето и чрез изявите си Калина Сакскобургготски, на 52 години, продължава да се преобразява. От традиционни тоалети до такива, които са малко по-смели, включително и с пънк визия, принцесата разнообразява външния си вид.

Известна с множеството си прически, дъщерята на цар Симеон II редува кестенява или руса къдрава коса, къса коса, бръсната глава или дори африкански плитки."

Как дъщерята на Симеон Сакскобургготски направи мускули на културистка?

Оказа се, че княгиня Калина вае мускули при фитнес инструктора Ричард Величков. За това се похвали самата звезда от „Биг Брадър“ в профила си в Инстаграм.

Един от най-известните треньори в България побърза да защити Сакскобургготска, казвайки, че всеки има право да изглежда така, както се харесва. 

„С принцеса Калина тренираме редовно и ни личи! Преди да започнем да съдим някого, трябва да погледнем себе си.

Винаги казваме, че човек трябва да бъде автентичен, а когато той е, започваме да го критикуваме. А ако се огледаме в себе си и сме изискващи към нас самите и влагаме енергията си в развитието ни - ще бъдем по-щастливи, по-пълноценни, по-добри.

Не позволявайте на негативната енергия да влияе на качеството ти на живот. Когато ние я излъчваме, тя се връща при нас“, написа той в социалната мрежа.

Самата княгиня Калина също не остана длъжна на медиите. И отсече: "Посветила съм се на тренировките с тежести и здравето на тялото си. Аз съм спортистка."

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Той
преди 2 месеца

Като я гледам е готова за следващия филм Планетата на маймуните.............

Откажи
Ожас
преди 2 месеца

И като има пари да вземе да си направи човешки нос, а не е да мяза на Червения череп.

Откажи