Принц Уилям се закача с Тейлър Суифт

Принцът на Уелс взе участие във футболен мач, докато подкрепяше NFL Foundation UK

Принц Уилям се закача с Тейлър Суифт | StandartNews.com

Британският престолонаследник Уилям, който е страстен фен на футбола, изглежда е изпратил съобщение до Тейлър Суифт и нейния приятел Травис Келс. На кадри от социалните мрежи се вижда, че принцът играе американски футбол месеци след общуването си с двойката.

Принцът на Уелс взе участие във футболен мач, докато подкрепяше NFL Foundation UK миналия вторник.

Бъдещият крал, който редовно се наслаждава на футболни мачове с участието на любимия си отбор от английската Висша лига Астън Вила, присъства на събитието. Организацията, която Уилям подкрепя, се фокусира върху справянето с предизвикателствата, пред които са изправени младите хора в необслужваните общности в цялата страна.

Дворецът Кенсингтън сподели снимката на принц Уилям с надпис: "Виждайки от първа ръка силата на спорта за изграждане на увереност и осигуряване на равни условия за всички. @nflflag е бърз, приобщаващ и предназначен да вдъхновява и ангажира младите хора, като развива тяхната увереност и ги подкрепя да достигнат пълния си потенциал."

По време на играта Уилям говори на младите хора за това как са се възползвали от подкрепата на организацията. Лигата играе от 2007 г. в Лондон.

Новата публикация идва месеци след като Тейлър Суифт беше изненадана от кралско посрещане в Обединеното кралство за нейното турне Eras. По време на пътуването суперзвездата се срещна с принц Уилям, принцеса Шарлот и принц Джордж, докато гледаха концерта на хитмейкъра на Anti-Hero.

И принц Уилям, и Тейлър Суифт споделиха снимки на срещата си в профилите си в социалните медии. Това беше част от празненствата по случай 42-ия рожден ден на принц Уилям. Селфи с кралската особа и нейния приятел, американския футболист Травис Келс, беше споделено от Тейлър Суифт в нейния профил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай