Предсказание на Спящия пророк за Китай и Русия се сбъдва. Светът изтръпна

Двете суперсили вече променят икономиката

Предсказание на Спящия пророк за Китай и Русия се сбъдва. Светът изтръпна | StandartNews.com

Едгар Кейси, известен като “Спящия пророк”, е една от най-загадъчните и интересни фигури в историята на мистицизма и пророчествата. Роден през 1877 година, Кейси става известен със своите способности да влиза в транс и да предоставя информация за здравето, бъдещето и духовните въпроси. Неговите предсказания и четения са записани и анализирани от множество изследователи и продължават да вълнуват хората дори десетилетия след неговата смърт през 1945 година.

Едно от най-известните предсказания на Кейси е свързано с бъдещето на света и големите географски промени. Той предсказва, че лицето на планетата ще се промени драстично, като Америка ще бъде разцепена, Япония ще потъне под вода, а нови земи ще се появят край източния бряг на Америка. Също така, Кейси предвижда разпадането на СССР, възхода на Китай като суперсила и потенциалното обединение между Русия и САЩ.

Кейси неведнъж казва, че 21 век ще бъде много труден за целия свят. Но ако тази прогноза е разочароваща за Запада, за Русия и Китай се очаква да станат световни лидери вместо САЩ и Европа.

Пророчествата му по отношение на Китай и Русия вече сбъдват.

Китайско пробуждане

Гадателят изучава бъдещето на източните страни. Япония ще потъне под вода по време на катаклизъм, казва той. Но Китай ще има съвсем различна съдба. Неговото прераждане ще удиви целия свят.

Трябва да припомним, че Кейси живее в епоха, когато Китай е слаба страна, която зависи от по-силни държави, включително СССР. Но дори и тогава предсказателят успява да вземе предвид неговия потенциал. Оказва се, че той е знаел, че тази страна ще претърпи бързо икономическо развитие, което ще доведе до повишаване на политическата й роля в света.

Кейси твърди, че "Китай ще стане люлката на християнството". Днес това изглежда странно, тъй като тази страна като цяло има доста специфично отношение към религията. Но точно това ще засили пробуждането на Китай.

Може би държавата ще бъде оглавена от човек, който изповядва християнството, може би нещо друго. Така или иначе, това ще се превърне в тласък за растежа на популярността на религията в Китай.

Западният свят

САЩ и Европа ще загубят ролята си на лидери. Краят на западната цивилизация се свързва с поредица от природни бедствия. Те ще започнат в южната част на Тихия океан.

Според Кейси „Лондон, Париж, Рим, Япония, Ню Йорк, Калифорния ще изчезнат“. Катаклизмите ще доведат до наводнения на някои места и до покачване на дъното на други. Ще се окаже, че на повърхността ще има територии, които са били под водата хиляди и дори милиони години.

Вероятно археолозите ще са единствените, които ще се радват на това.

Но какъв ще бъде тласъкът за това? Тълкувателите на пророчествата на Кейси предполагат, че няколко големи астероида могат да паднат на Земята и литосферните плочи ще започнат да се движат много силно, което ще се превърне в глобално събитие на планетата.

Последствията ще бъдат толкова мащабни, че дори е трудно да си ги представим, тъй като човечеството никога не е срещало подобно нещо.

Възходът на Русия

Кейси често споменава Русия в своите прогнози. Той посочва, че ерата на комунизма ще свърши преди края на ХХ век. И самият СССР ще престане да съществува.

Но след известно време ще настъпи период, когато Русия ще стане надежда за цялото човечество. Тя ще осигури на хората „истинска свобода, когато всеки ще живее за ближния си“.

Кейси също така споменава религиозно възраждане в Русия. Може би това, което се има предвид, е привидно баналното запазване на традиционните ценности по отношение на пола и семейството.

Много хора имат въпроси, свързани с природните бедствия, които Кейси предсказва. Наистина ли няма да засегнат по никакъв начин Русия? И ако това се случи, как ще ги преживеят хората там?

Кейси казва, че тези събития няма да засегнат толкова Русия, колкото страните от западния свят. Между другото, след като всичко се стабилизира, Западен Сибир ще стане един от най-привлекателните региони в целия свят. Именно там според усещанията на Кейси се случва натрупването на енергия, която предсказателят нарича чиста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
град Козлодуй
преди 1 месец

спекула

Откажи