Пребиха красавицата Светлана Гущерова! Насилникът - известна личност

Моделката заяви, че известният борец я пребил в колата й пред очите на три от децата й

Пребиха красавицата Светлана Гущерова! Насилникът - известна личност | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Светлана Гущерова шокира българите с признание за нанесен й жесток побой. „Кирил Терзиев ми счупи предните зъби пред очите на децата ми!“, написала Гущерова в късните часове снощи в Инстаграм.

Моделката заяви, че известният борец я пребил в колата й пред очите на три от децата й. „Това се случи, след като забелязах, че ме следи. Спрях, за да го попитам защо ме след, след като бях заплашвана от 1 година от него. Досега мълчах! Но след като ми посегна през прозореца на колата ми – пак повтарям – пред очите на трите ми деца, чашата преля“, разкрива Гущерова.

В друг от постовете й, тя разкрива, че органите на реда не обръщат внимание на сигналите й за инцидента. „Преди 30 минути се обадих в полицията и още няма екип на място. Подкупна ли е полицията? Страхувам се“, написа още плейбойката.

В началото на годината Светлана сподели в социалната мрежа, че е била заплашвана с киселина и се страхува за своята и сигурността на семейството си. Тогава тя така и не разкри кой е инициатор на психическия тормоз, а само намекна: „Пазете се от приятели.“

Кирил Терзиев е женен и има 10-годишен син на има Йоан. Досега не е имало индикации за проблеми в отношенията му с Атанаска. Неясна остава и връзката между олимпийския шампион и Светлана Гущерова, пише Хотнюз.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай