Победител в "Игри на волята" с рекорд за филии с майонеза и кетчуп

В тази игра е важно да не си гладен, тъй като ставаш трътльо и нямаш сили да се справиш с изпитанията

Победител в "Игри на волята" с рекорд за филии с майонеза и кетчуп | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Иван Рълев - победител от последния сезон на „Игри на волята“ - се разходи в резиденцията, която ще обитават участниците в най-новото издание на риалитито.

Рълев влезе в кухнята и реши да вкуси от боба, за да си припомни какво е хапвал преди месеци в телевизионното шоу, но с изненада установи, че в тенджерата им леща. След като я вкуси обаче, Иван похвали готвача и разкри нещо прелюбопитно от престоя си в Къщата.

След като сме отивали в резиденцията от Дивата река, имам рекорд от 8 изядени филии с майонеза, и кетчуп, и с луканки, и с всякакви всевъзможни месаци. След това завършвахме с течен шоколад по две-три филии, разказа Рълев пред Нова телевизия.

Той уточни, че в тази игра е важно да не си гладен, тъй като ставаш трътльо и нямаш сили да се справиш с изпитанията, което пък създава предпоставки да се провалиш.

Рълев разгледа и спалните в новата резиденция и след като легна на едно от леглата, пожела на участника, който спи на него, да е следващият победител.

Резиденцията обаче не прави шампионите, тя те прави лигав и ленив, и може да не отидеш на битка. Единственият плюс е, че си в стая с най-близък и когато оставате насаме, двамата обсъждате стратегиите и как да вървите напред заедно, обясни Рълев.

Впоследствие той видя и басейна, и сключи любопитен облог с журналиста Иван Кънчев – двамата да скочат в него, ако жена спечели шестия сезон на „Игри на волята“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай