Първи реакции. Феновете скочиха на "Игри на волята"

Каква е причината

Първи реакции. Феновете скочиха на "Игри на волята" | StandartNews.com

Първият рекламен клип на новия сезон на „Игри на волята” предизвика огромен интерес в социалните мрежи. Стотици коментари се изписаха за шоуто, което се завръща през септември по-мащабно откогато и да е било.

В новия сезон племената ще са не три, а цели пет и след експеримента от миналия сезон, изглежда ще са смесени, а не само мъжки и женски. Продукцията обещава чисто нови арени и невиждани до момента битки, което се посреща с ентусиазъм от феновете на „Игри на волята”.

Разбира се, не са малко и коментарите на разочаровани зрители, които още не са простили на продукцията издънки от предни сезони:

„И 10 арени с 50 племена да направите, докато бутате разни играчи, на които им пречат ръцете и краката, но за сметка на това имат уста да глътнат петролен танкер, а в същото време гоните с нагласено гласуване способните атлети… все тая… На нас ни се гледат състезания, а не надприказвания…“

„Дано няма нагласени игри! Дано сте заложили на възможностите, а не на интригите! Обичам го този формат! Не ме разочаровайте!“

„Дано не се знае всичко предварително, както беше в миналия сезон. Обичам предаването, но седмици по-рано знаехме кой е победителя“

Доста от зрителите коментират и преместването на снимките в „дивия Север”, както се казва в анонса. Мнозина виртуално размахват пръст на продукцията и настояват продукцията да се грижи по-добре за природата около Шабла и Тюленово, където е сниман новия сезон, отколкото на Южното Черноморие през предишните, пише vihrogon.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мая Максимова
преди 1 месец

Това предаване е номер едно.Чакам новия сезон с нетърпение.Винаги има нещо нагласено,за да има интрига,коментар,спорове и напрежение за зрителя.Това е съвсем нормално.

Откажи