Първи любовни искри в "Игри на волята"

Димитър Добринов не скри интереса си към негова съотборничка

Първи любовни искри в "Игри на волята" | StandartNews.com

Източник: NOVA

На хоризонта се появяват наченки на първи любовни трепети между някои от участниците в новия сезон на "Игри на волята".

Изненадващ обрат беляза първата битка на капитаните. След като изоставаше с повече от една обиколка от лидера на Дръзките Светлин, бизнесменът Раду Шулек успя да обърне играта в своя полза и постигна трета поредна победа за Силните.

Междувременно бившият професионален войник от 68-ма бригада на специалните части и настоящ инструктор по стрелба Димитър Добринов, който е част от племето на Гордите, не скри интереса си към неговата съотборничка Полина Пелипенко, която е наполовина рускиня и наполовина украинка. Тя е и модел, като освен това се занимава с танци.

"Пелипенко е много очарователна, красива, магнетична. Има страхотно излъчване. На арената се представя като истинска амазонка. Не се оплаква изобщо, държи се мъжки и това много ми харесва", са точните думи на Димитър за Пелипенко, пише lifestyle.bg. Дали и тя храни такива симпатии към него обаче, предстои да разберем съвсем скоро. 

Освен признанието си за Полина, Димитър не скри и други свои впечатления, които пък споделя заедно с Малвина Бонева, а именно за появата на нова двойка в лагера на Гордите, което според него е доста опасно, защото може да има нова коалиция. Това са Благой Панайотов и Изабел Крамарска, които изглежда си стават все по-близки с всеки изминал ден.

И докато при Гордите очевидно прехвърчат някакви искри, тази вечер, 18 септември, в приключенското риалити предстои първата номинационна битка между трите племена. Победителите ще се спасят, а загубилите ще се срещнат с водещата Ралица Паскалева край огъня. Що се отнася до Ралица, тя пък не пропусна да се похвали с много важно събитие, случило се преди време на вчерашния (17 септември) празник, а именно сватбата и с волейболиста Тодор Салпаров. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай