Обрат! Катето Евро загърби бившата на Сашо Кадиев

Какво става в известното семейство

Обрат! Катето Евро загърби бившата на Сашо Кадиев | StandartNews.com

Неприятен обрат в отношенията на Катето Евро и Таня Тончева, от която е внучката й Кати.

Култовата актриса и бившата й снаха бяха неразделни дълги години след раздялата на танцьорката и Сашо Кадиев, като двете дори доскоро живяха под един покрив, докато бишвият водещ на bTV се изнезе на квартира с Ивелина Чоева.

Но изглежда, че нещата са се променили коренно. Двете взаимно са спрели да се следват в социалните мрежи. Евро дори е изтрила снимките си с Таня, както и е премахнала лайковете от всички снимки на Тончева. Танцьорката, която дари актрисата с внучката й Катерина, също е отследвала свекървата си, но не е махнала снимките с нея.

Все още стои един мил кадър, където през септември 2023 г. честити рождения ден на „майка си”. Евро обаче е премахнала отбелязването на снимката, за да не й излиза в профила. Очевидно Катето вече е в други отношения с Таня и сега не иска да има нищо общо с нея.

Не е ясна причината за разрива в отношението между двете дами. От обкръжението на звездата от „Оркестър без име” коментират, че Таня доста я разочаровала, защото си позволила да направи публичен коментар за новата половинка на сина й Сашо Кадиев, пише "Уикенд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай