Няма справедливост! И "Ергенът" вбеси зрителите

След като Екатерина беше изненадващо изгонена

Няма справедливост! И "Ергенът" вбеси зрителите | StandartNews.com

Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в "Ергенът". След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни.

Драма в "Хелс китчън", зрителите бесни

Феновете на предаването са разочаровани и озадачени:

„Ужас! Това беше една от дамите, които бяха най-скромни, възпитани, тактични, красиви и добри! Голяма грешка според мен! Остави злобарките и изгони един наистина стойностен човек!“

„Всяко зло за добро… Това ти е на късмет, Екатерина, защото заслужаваш повече…УСПЕХ!“

„Плаче ми душата за това добро, хубаво и умно момиче, че трябваше да си тръгне преди Надя и Йоана, които защитавах, но след снощната канонада от нагли въпроси към Маги ме изгубиха тотално… Жалко е за Екатерина, много я харесвам – чиста, истински добричка душичка… Желая й истинска любов и нищо по-малко. Можеше да.е бъдеще за Алек, вместо Надежда примерно… Харесвах я в началото вече ме дразни. Успех, Кати!!“

Покрай напускането на Екатерина изчезнаха окончателно съмненията кой взема решенията в предаването. Зрителите вече са уверени, че Алек на практика няма думата, а всичко е предварително нагласено, предава vihrogon.bg. Това за тях е единственото обяснение за оставането на Надя и Йоана, които някои наричат „сестрите на Пепеляшка“.

Много зрители са разочаровани, че дори в този романтичен формат няма справедливост:

„Продукцията реши да остави двете махленки.. Не вярвам, че някой нормален мъж би избирал Йоана или Надя пред нежната Екатерина.. жалко.“

„Сценарият е такъв за жалост. Отражение на всичко в държавата.“

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Янка
преди 4 месеца

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи
Ели
преди 4 месеца

Янке, нали беше Пенка? По селташко име не можа ли да измислиш? Или като сменяш имената мислиш, че ще вържеш повече слабоумни? Кой знае какъв тюфлек си, ама алчна, намаш скрупули да пробутват боклуци на лековерни.

Откажи
Е.А.
преди 4 месеца

Донякъде е грешка на дамите, като виждат и чувстват че един ерген не им обръща много внимание, би трябвало да му върнат (лицемерната/фалшива) роза. В ергенът 3 има нещо гнило, как той с френска гимназия(не икономика/не техника) би удвоил печалба на бащината му фирма, с годишен оборот над 2 милиона лева.

Откажи
Заратустра
преди 4 месеца

Само празноглави наивници могат да реват за това глуповато и грозновато същество.

Откажи
Toni Ivanov
преди 4 месеца

Да Екатерина е много хубава и заслужаваше да спечели предавянето,но мисля откровено,че тази мъж не беше за нея. В него има нещо фалшиво.

Откажи
Ирена Димитрова
преди 4 месеца

Тези двете(Йоана и Надя) въобще не заслужават място в предаването! Наистина всичко изглежда нагласено и продуцирано! Не вярвам Александър да е наистина толкова тъп!

Откажи