Ново 20! Какво се случва с личния живот на Люси Дяковска

Самопризнанията на певицата-риалити звезда

Ново 20! Какво се случва с личния живот на Люси Дяковска | StandartNews.com

Това, което призна наскоро Люси Дяковска пред последователите си в нета е нещо, което едва ли някой е очаквал да чуе.

През февруари тази година певицата успя да спечели по безапелационен начин голямата награда от 100 000 евро от немския вариант на риалити формата "Сървайвър", но очевидно личния й свят е пълна противоположност на емоциите, които показа и тогава в публичното пространство.

Признанието, което прави, потвърждава това. Според изпълнителката "самотата е едно от най-лошите неща", а аргументите за това накараха мнозина даже да се притеснят за нея.

"Животни... за много от нас, единствените спътници... Хората идват и си отиват, чувствата вървят нагоре и надолу... но тази любов завинаги ще бъде най-чистата и единствена най-дълбока любов.

Животните са деца за много от нас... Децата ми са странни, чувствителни, добре миришат, имат нужда от гушкане. Нямам такива в живота си, така че никога не съм сам.. Рядко съм сам всъщност.... защото и да съм сама някъде, пак съм пълна с хора...

Но самотата... понякога е трудно да се понесе... Често тя е прекрасен учител и често предизвиква писък от мен. В моменти като този те винаги са насреща... трите ми мускетари.

Аз ли съм достоен.. Не знам за това... но се надявам... И самотата... Е, четирима, да ги оставим навън.. Чакане пред вратата...", размишлява в профила си във Фейсбук Дяковска, която явно отново изживява любовно разочарование.

Въпреки че е заобиколена от верни домашни любимци, които със сигурност я стоплят и изкарват от чувството за самота, Люси явно страда от липсата на половинка в живота си, още повече, че досега е преживявала не едно или две любовни разочарования, пише БЛИЦ ШОУ

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
123
преди 1 седмица

Смешна история, какъв проблем има само тя милата или милия, не знам какъв пол е, жалка картинка, независимо от добрите качества, които навярно има....

Откажи