Нов скандал с Явор Бахаров! Къде се изложи

Открит е на пейка в Бургас

Нов скандал с Явор Бахаров! Къде се изложи | StandartNews.com

Ексцентричният актьор Явор Бахаров отново бе замесен в скандал, след като в събота се наложи да извикат линейка заради него.

Бахаров неведнъж си има вземане-даване със закона заради неадекватно поведение, алкохол и употреба на забранени вещества, но досега винаги успяваше да мине „между капките“.

В събота екип на Спешна помощ в Бургас се е опитал да му помогне, защото е бил открит да лежи на земята край централния булевард „Демокрация“ в морския град.

Той обаче е отказал и сам си е тръгнал.

„На вилата съм вече, в почивка съм“, коментира за първи път след случая Бахаров пред репортер на “24 часа” по телефона и побърза да затвори.

Минувач е подал сигнал на тел.112 за безпомощен мъж по тениска и слипове, който лежи на земята.

На място веднага пристигнала линейка, а екипът разпознал звездата от телевизионния сериал „Съни бийч“. Проверена му е била личната карта, но Бахаров отказал преглед. Той твърдял, че е добре, но просто заспал, тъй като предната нощ бил на парти.

Това не е първият случай, в които името на талантливия актьор се замесва в подобни ситуации. През 2020 г. Бахаров се сдоби с условна присъда след като беше хванат в Банско зад волана с 1,43 промила алкохол в кръвта и под въздействието на наркотици. След този инцидент актьорът имаше още няколко сблъсъка с пътна полиция, припомнят запознати.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай