Ники Кънчев с първи думи за новия сезон на "Стани богат". Изненадата

Предстои сериозна промяна в „Стани богат“, но за нея ще разберете по-натам, каза водещият

Ники Кънчев с първи думи за новия сезон на "Стани богат". Изненадата | StandartNews.com

Източник: бТВ

Тази вечер в ефира на бТВ тръгва новият сезон на любимата телевизионна игра за знание „Стани богат“.

Водещият Ники Кънчев и екипът на предаването са готови с нова доза любопитни въпроси от най-различни теми и сфери на живота, и очакват в студиото - всяка делнична вечер от 18:00 ч. - още от най-знаещите, уверени и смели участници, готови да предизвикат себе си в играта.

„За изминалия сезон имахме към 370 хиляди лева раздадени, 134 участници, като най-младият беше на 18 г., а най-възрастният на 77 г. Виждам, че тези две възрастови категории са много активни. Младите много искат да участват – може да са гледали предаването като деца, а пък за по-възрастните това е шанс да покажат какво са натрупали през годините, какви библиотеки носят в главите си“, каза Ники Кънчев пред бТВ.

„Предстои сериозна промяна в „Стани богат“, но за нея ще разберете по-натам. Тя ще даде повече възможност и за тактически действия в предаването, повече анализи. Дай Боже този голям победител да се появи в новия сезон, защото вече 20 г. предаването стои без никой да е стъпвал на върха и да е преборил играта“, каза Ники Кънчев.

„Предаването си е сложно – набор от знания и човешки характеристики. Профилът на победителя е човек, който е пътувал, който много е видял, който обича да чете книги, който следи информационния поток“, обясни още той.

Участниците се подготвят по различен начин - едни четат книги с тонове, други гледат предаването  и чуждестранните му версии и попиват въпросите и правилните отговори, трети залагат на обща култура, а има и такива , които подхождат хазартно и разчитат на късмета.

Невъзможно е обаче човек да научи всички въпроси, дори да ги наизусти от книгата на „Стани Богат“, защото екипът на предаването пишат нови с всеки следващ сезон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Любознайка
преди 2 седмици

Не знам каква промяна да се очаква със същия изфирясващ ден след ден водещ! Той веднъж се изцепи, че знаел отговорите на всички въпроси, но такива простотии говори понякога, че прави прредаването жалко. Тези продуценти не го ли виждат това? Нямало друг водещ! Ами дръжте го на екран, докато съвсем изкуфее€

Откажи
Хаха
преди 1 седмица

Браво!

Откажи
Габи
преди 1 седмица

Радост за ушите и очите щеше да бъде, ако първите думи на Кънчев бяха-аз се махам. Правещия се на всезнайко отворко отнема много от времето в предаването с неговите ненужни коментари.

Откажи