На 9 юни Марс влиза в Телец. За кого идва щастието и лукса

Танцът на планетите през следващите дни

На 9 юни Марс влиза в Телец. За кого идва щастието и лукса | StandartNews.com

На 9 юни огненият Марс преминава в земния знак Телец. Това ще ни донесе енергия на промяна и ще се усети от всеки зодиакален знак. Когато Марс премине в тази зодия, ние можем да се фокусираме върху придвижването към своите стремежи по много по-бавен и стабилен начин. За Марс е известно, че е планетата, която се движи, ръководи страстта, секса, действието, вътрешния стремеж, смелостта, гнева, мотивацията и себеутвърждаването.

През 2022 година Марс бе в знака на Телец. Сега отново преминава в него. Опитайте се да си спомните какъв е бил животът за вас между 5 юли и 20 август 2022 година. Телецът е знак, който търси удоволствия, обича лукса, хубавата храна и инвестира в подхранването не само на своите връзки, но и на чувството си за сигурност.

Хората, родени със силно влияние на Телец, са склонни да бъдат лоялни, надеждни, упорити, заземени. Този зодиакален знак е от по-решителните, макар и упорити, фиксирани зодии, предава dnes.bg.

По време на този транзит, който ще продължи до 20 юли, ние ще сме склонни да се съсредоточим върху цели, свързани с печеленето на пари, изплащането на дългове, придобиването на материални притежания. Но с Марс в Телец трябва да внимаваме в комуникацията, особено ако в някакъв момент се почувстваме подценени от другите или от себе си.

На 11 юни се очаква Марс да формира напрегнат квадрат с Плутон, който е планетата на трансформацията в знака на Водолей. Това може да повиши желанието ни за контрол, да демонстрираме власт. След това на 15 юли, Марс и Уран в Телец, също може да доведе до напрежения, особено ако ни се иска да отстояваме независимостта си или да се придвижим в съвсем нова посока.

Въпреки това, транзитът може да ни помогне да осъществим някои свои цели, стига да сме дейни и търпеливи. Да се отървем от някои свои страхове, но не за сметка на това да влизаме в спорове.

Марс е управляваща планета на Овен. В Телец той не се чувства удобно, тъй като е ориентиран към действие, докато Телецът обича да го кара по-бавно.  Въпреки това ключът към успеха по време на транзита е да поставим стабилни основи, преди да тръгнем към нови пътища. Марс е планетата на гнева, докато Телецът е спокоен, освен ако не е провокиран. Ето защо ще бъде важно да избягваме спорове и кавги доколкото е възможно.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай