Мрежата кипи! Голям гняв срещу Бенатова заради песента на Джокович

Лют спор прав ли е бил диджей Мартен да не пусне "Луда по тебе"

Мрежата кипи! Голям гняв срещу Бенатова заради песента на Джокович | StandartNews.com

Мрежата продължава да кипи заради диджей Мартен Роберто, който отказа на Новак Джокович да пусне в Арена "8888 София" вчера любимата песен на сърбина "Луда по тебе". Накрая Ноле сам запя хита на Камелия.

Типично по български мнозина похвалиха Роберто, защото се "опълчил" на госта.

Журналистката Миролюба Бенатова също  се включи в хора от хвалби за диджей Мартен. Но веднага бе подложена на сериозна критика в коментарите под публикацията си във „Фейсбук“. Припомняме, че по-рано диджеят беше похвален за решението си от оператора Бедрос Халваджиян – синът на Магърдич Халваджиян.

Всеобщото мнение е, че отказът на Мартен Роберто не е правилен, тъй като Новак Джокович е световна суперзвезда и желанието му е било лесно предвидимо с поведението му само ден преди мача с Григор Димитров. Ноле публикува в социалните мрежи клип, на който пее песента на Камелия и подгрява за мача в София.

"Признах DJ  Marten, който отказа на Джокович. Джокович настоя пред 16 хиляди души, но не получи  "Луда по тебе" (допълвам, че това е песен на Камелия, но оригиналът е  на Лепа Брена)", написа Бенатова.

И допълни: "Иначе, благотворителният мач с Григор Димитров, беше забавно преживяване - с малко тенис и повече шоу, за радост на децата, които имаха възможност да разменят по няколко удара със световните звезди. Джокович е голям артист. Показа го и като си запя любимата песен акапелно. Гришо още се смущава да се прави на циркаджия.
Срещата беше приятна. Излизането от  зала Арена 8888 (новото име е това) - адско. По български. Много заключени врати, за да е трудно и опасно".

Отиде на едно развлекателно събитие и веднага го политизираш, отговори й фен в мрежата. "Бенатова, мислех че ти е дошъл акъла след Катуница но след като ми хвалиш тоя умрял диджей разбрах, че никога няма да си отвориш очите", коментира Иван Ладжев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
мечо
преди 4 часа

Камелия или Лепа Брена са певици от "един дол". Грешката не е голяма.

Откажи