Любим герой от "Игри на волята" надяна брачната халка

За щастливата новина пръв в социалните мрежи издаде Мартин-Елвиса

Любим герой от "Игри на волята" надяна брачната халка | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Експертът по вътрешен контрол Васил Василев, който стана популярен с участието си в риалити формата на „Игри на волята“, се ожени.

Той и любимата му Десислава си казаха заветното „да“ край морския бряг, като свидетели на церемонията бяха много от участниците в Игрите, както й братът на младоженеца Момчил, който остана на второ място в сезон 5 на най-екстремното риалити.

За щастливата новина пръв в социалните мрежи издаде Мартин-Елвиса.

Освен Елвиса и братът на Васил - Момчил, сред гостите на церемонията бяха още Мастагарков, Михаил и Радостин Кръстеви, с което показаха, че са запазили приятелски отношения с младоженеца и след предаването. Екип на „Телеграф“ се свърза с младоженеца, който не скри щастието от факта, че вече е женен мъж. и сподели: „С моята половинка сме заедно от 4 години. От много дълго време и живеем заедно, затова решихме, че това е логичната развръзка на нашите отношения.“

Сватбената церемония е минала по план, но не са липсвали и забавни моменти, единият от които предизвиква малко закъснение за църковния брак. „Църковният ни брак се проведе на остров Света Анастасия и дотам стигнахме корабче, което бяхме наели. Всички гости бяха на корабчето което обаче малко закъсня с тръгването защото чакахме някаква американска подводница да мине. Това беше забавно, нищо че имахме малко забавяне“, разказа още младоженецът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай