Луиза Григорова проговори за пластична операция

Актрисата уточни, че няма корекция на челюстта

Луиза Григорова проговори за пластична операция | StandartNews.com

Луиза Григорова отрече операция на челюстта. Актрисата опроверга информация в столичен таблоид – нито си е чупила лицева кост, нито се е подлагала на хирургическа интервенция. Тя и мъжът й, режисьорът Мартин Макариев, имат много по-приятни занимания – наскоро отпразнуваха четвъртия рожден ден на сина си, а Луиза е пред премиера. На 21 и 22 октомври в Thѐatro отсам канала тя ще излезе за първи път в "И верният отговор е": история за изневяра, трима вихрени перничани – Луиза действително е от Перник, любим отбор и стара мечта.

В комедията на режисьора Мартин Каров се разпищолват Деси (Луиза Григорова-Макариев), 33-годишна фенка на "Стани богат" от Перник, която е щастливо омъжена за Оги (Христо Пъдев), бивша млада надежда на "Миньор Перник". Неочаквана ситуация и обаждане преобръщат живота им. Третият в криминално-битовата забава е Славка (Боряна Братоева), сестрата на Деси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Kron
преди 37 минути

Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може:--- https://come.ac/manx

Откажи