Край! Бен Афлек взе съдбовно решение

Какво следва за актьора

Край! Бен Афлек взе съдбовно решение | StandartNews.com

Дженифър Лопес и Бен Афлек изглежда вече градят основите на новия си живот поотделно. Според информация, разпространена в последните дни в медиите зад океана, актьорът е взел решението да се сдобие с нов дом, в който явно да започне живота си на чисто. US Weekly цитират свои източници, които говорят за къща в Лос Анджелис на цена от 20 милиона долара, пише lifestyle.bg. Тя вече е станала притежание на актьора, след като сделката е била финализирана миналата седмица.

Къщата разполага с огромна квадратура, пет спални, пет бани и просторна дневна. Това все пак е доста по-скромно от доскорошното семейно гнездо с 12 спални, което споделяше с Дженифър Лопес, но за ергенско жилище е повече от прекрасно. Със сигурност на гости редовно ще са му неговите деца от Дженифър Гарнър.

И Бен Афлек, и Джей Ло все още пазят мълчание и не коментират слуховете за развод, които са все по-настоятелни в последните месеци - определено не и без причина. Очевидно двамата са решили до последно да ни държат в неведение какво точно се случва помежду им, за да не убиват и малката надежда на феновете си, че може отново да ги видим влюбени и щастливи, каквито бяха съвсем доскоро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Йокин
преди 1 месец

Готини, нооооооооо ТРУДНИ ХАРАКТЕРИ!!!

Откажи
Труден характер
преди 1 месец

Трудния характер е определение за тъп, ограничен човек. Човек, който само за собствените блага за друго не може да мисли.

Откажи