Коя целува Афлек след развода с Джей Ло

Има ли драма

Коя целува Афлек след развода с Джей Ло | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

След раздялата му с Джей Ло, Бен Афлек беше заснет да поднася любовна целувка по главата не на която и да е, а на съпругата на Мат Деймън - Лусиана Барозу.

Актьорът от „Добрият Уил Хънтинг“, който е най-добър приятел на Мат, наскоро се раздели с 55-годишната латино звезда след вихрен брак. За щастие, приятелството все още продължава да е силно, а певицата на Get Right беше видяна да се държи за ръка с Мат на афтърпартито на филма им „Unstoppable“ на Международния филмов фестивал в Торонто миналия уикенд.

Дженифър участва в биографичната драма, която е продуцирана от компанията на 53-годишния Мат и Бен „Artists Equity“, а дуото беше забелязано да води интимен разговор в бар EPOCH Bar & Kitchen Terrace на The Ritz-Carlton. А сега Бен беше забелязан да поздравява 19-годишната съпруга на Мат, когато 52-годишният мъж пристигна в офиса му в Лос Анджелис.

Лусиана, която изглеждаше великолепно в изцяло черен тоалет, изглеждаше развълнувана, докато прегръщаше Бен, докато той я целуваше отстрани на главата ѝ, докато се подвизаваше в тъмносин костюм и светлосиня риза с копчета, пише БГНЕС. Близостта им не е изненада, а Мат и Бен са близки приятели от 40 години.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Торбалан
преди 2 дни

Сега да вземе и да я опъне че всичко да е вътре в семейството…

Откажи