Кого лекува Влади на Ламбо

Д-р Владимир Данаилов обгрижва военни ветерани в САЩ

Кого лекува Влади на Ламбо | StandartNews.com

Владимир Данаилов, синът на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева, е за лятна ваканция в родината със съпругата си Виктория. Американката отдавна е влюбена в нашето Черноморие, но най-добре се чувства на север от Варна – в Тюленово и Камен бряг.

Както се знае, наследникът на Ламбо е на път да завърши дългогодишното си медицинско образование в САЩ, където е израснал, след като преди десетилетия майка му зарязва професията и го отвежда отвъд океана. Д-р Данаилов трупа опит в три болници, като една от тях е на ветераните във войните на САЩ. Той ще специализира нефрология, но се увлича и от клиничната психология.

Както се знае, Влади е човек на вярата. Нито употребява алкохол, нито пуши, нито посяга към наркотици. Той и Виктория са заедно повече от 15 години, тя е неговото алтер его, неговият образец за смирение и благост, признава самият Данаилов младши.  И двамата са готови да станат родители, но са убедени, че това ще стане едва тогава, когато Бог реши да се случи.           

Влади Данаилов е щастлив, че десетки българи подкрепят в подписка идеята паметникът на Стефан Данаилов да бъде в градската градина срещу Народния театър. Както се знае, група чиновници предложиха бюстът на Ламбо да бъде монтиран в Лозенец, където той живееше със съпругата си Мария. Росица Обрешкова, първата братовчедка на Влади - дъщерята на Росица Данаилова, сестрата на Ламбо, категорично е против подобна схема. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
Йокин
преди 1 седмица

Лекува,Акъла си!!!И синът,на Нинова.

Откажи
Калош
преди 1 седмица

Паметника на т.н.Ламбо или другаря Стефан Данаилов да го турят на Позитано,където са безродниците от БКП и съветско-руските шпиони на КГБ. На друго място ще бъде отнесен за строителна подложка на алеите на Орландовци,където има дупки и кратери.

Откажи
Гюрич
преди 1 седмица

ТЪПАНАР

Откажи
Мнение
преди 1 седмица

Наистина на Позитано е най-подходящо. Той беше виден функционер на своята партия, светла му памет. Не е добре пред Народния театър да се поставят паметници на когото и да било. Трябва да пазим прекрасната сграда (важна институция от национален мащаб при това), заедно с нейния екстериор. А скулптори всякакви - не можем да им се доверим, че творенията им ще подхождат нито на архитектурата, нито помежду си.

Откажи
Пловдивчанин
преди 1 седмица

ПРАВИЛНО !!

Откажи
Пенка
преди 1 седмица

А защо трябва да има паметник на Данаилов?Нима няма други по- велики от него?

Откажи
Искрена
преди 1 седмица

Както каза червеният Ламбо : Лекувайте ме като ПАРТИЗАНИН. Нека и паметникът му да е в храсталаците - като ПРТИЗАНИН. Имаме доста по- талантливи и заслужили почести артисти, чиито паметници да бъдат пред ТЕАТЪРА.

Откажи