Кое животно е за вас според енергията му

Това са трите животински вида

Кое животно е за вас според енергията му | StandartNews.com

Искате да си вземете първи домашен любимец? Значи тогава трябва да подберете какъв по-точно трябва да бъде той. Можете да си го вземете като се осланяте на вашето енергийно ниво.

Както пишат експертни медии, трябва да знаете кои животни могат да донесат късмет и щастие в дома ви.

Не случайно има много легенди за тези животни. Изглеждат независими и самодостатъчни, но носят много радост. Ако се отнасяте внимателно към котката си, тя определено ще ви благодари. Мъркането на котка ще привлече късмет и просперитет.

Гризачи

Има народно поверие, че в къщата, където няма пари, няма да има мишки. Дори ако гризачите просто се внесат в къщата, финансовото състояние на нейните жители скоро ще се подобри. Не си мислете, че парите привличат само мишките. Можете да имате плъхове, хамстери, дегу. Ако в къщата има гризач, тогава скоро в къщата ще се появят пари. Трябва да благодарите на вашия домашен любимец с нещо вкусно.

Кучета

Смята се, че кучетата изискват внимателна грижа. Твърди се, че тези животни обичат да повреждат мебели и предмети от бита, а също така изискват скъпа храна и постоянни ваксинации. Разбира се, кучето е сложно животно, но в замяна ще получите най-предания приятел, който ще ви обожава и ще ви пожелава добро. А силните желания винаги се материализират. Ако не се страхувате от трудностите и вземете куче, тогава в дома ви ще се появят късмет, успех и пари.

Костенурки

Вероятно всеки е чувал поверието, че костенурките носят богатство. Вярно, те го правят бавно, точно както се движат. Но остава фактът, че тези животни са „магнит“ за късмет и успех. Хората, които притежават костенурки, подобряват умствените си способности и вземат добри решения, което ще им позволи да забогатеят.

Трябва да се държите правилно с животните, в противен случай това ще се отрази на вашата карма. Домашните любимци оказват голямо влияние върху живота ни, така че при избора им трябва да се подхожда разумно, за да осигурите добри условия за животното и да привлечете късмета в дома си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай