Кирил Маричков притесни феновете. Съдбовно решение

Направи съобщение за предстоящия концерт

Кирил Маричков притесни феновете. Съдбовно решение | StandartNews.com

Легендата на български рок Кирил Маричков направи изявление, което сериозно притесни феновете му.

"Ще пропусна планирания концерт на "Фондацията" на сцената на Античния театър на 16 юли, за което искрено съжалявам и се извинявам на публиката, но все още не съм добре”, каза любимият на цяла България "щурец" Кирил Маричков, пише "България днес", цитирана от БЛИЦ.

"За да спасим концерта, приятелят ми Валди Тотев ще ме замести, за което съм му изключително благодарен и признателен", каза още музикантът.

От месеци Маричков страда от изострена дискова херния, която провали и участието му в американското турне на "Фондацията".

"След петия концерт в Сан Франциско се наложи Кирил Маричков да се прибере обратно в България заради влошеното му здравословно състояние. Въпреки това обаче българската публика не върна нито един билет.

Нещо повече! Всеки концерт започваше с песента "Клетва" и нашите съграждани, изправени на крака, пееха за морална подкрепа на обичания "щурец": "Кълна се в Дявола и Бога да сторя аз за теб каквото мога. Заклех се!". Тази позитивна енергия и любов, която струеше към него, е впечатляваща и не може да се преразкаже, разказа тогава музикантът Дони.

"Съжалявам, че пак ще пропусна концерт, но въпреки че се възстановявам, имам притеснения, че като се кача на сцената и хвана китарата, болките в гърба отново ще се обострят", сподели Маричков. От завръщането си той се подлага на рехабилитационно лечение за успокоение на възпаления нерв.

"Посещавам лазерна терапия, за мен се грижат препоръчани специалисти, които знаят какво лечение да приложат и откровено съм доста по-добре, но все пак все още е рисковано да вдигам китарата", обясни "щурецът".

Маричков е изключително огорчен от злонамерените писания по негов адрес. "Щастлив съм, че нямам фейсбук, за да не си късам нервите целодневно, но познати постоянно ми разказват какви глупости се пишат за моето здравословно състояние, което не прави чест на тези хора. Какво толкова ги интересува как съм, не съм единственият в държавата с обострена дискова херния! Правя каквото трябва и се надявам болките да спрат", споделя още "Учителят", както го наричат няколко поколения български музиканти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Гост
преди 4 седмици

То тези в Лос Анжелис припяват текста на ,,Клетва,,ама с друг подтекст.,,Заклех се в дявола и Бога да сторя за себе си каквото мога,, ,,Заклех се да не се връщам в Булгаристан ,и затова сме там,,......ей затова я пеят ,но не и защото се заклеват да сторят за приятелите си всичко ,защото ,,Приятели ,приятели ,ама сиренето с пари,,

Откажи
КойНеСкачаЕчервен
преди 4 седмици

Дали действително този псевдо демократ, по времето на Бай Тошо е бил долнопробен доносник на ДеСе и ако "да" - колко ли човешки живота и съдби на "приятели " е съсипал ?

Откажи
Грух
преди 4 седмици

А ако не е бил, ти ще осъзнаеш ли оскъдното полезно съдържание между двете ушенца?

Откажи
Тттттттт
преди 3 седмици

NIKOGA NE BIL AGENT NA DS.NIKOGA NE SI IMAL I POLOVINATA OT INTELEKTA MU.NJAMA I DA OSAZNAECSH JE SI NISTO PRED NEGO.

Откажи