Изненада! Има ли драма между Кейт и кралицата

Двете се сближили в името на Чарлз

Изненада! Има ли драма между Кейт и кралицата | StandartNews.com

Разкриха за тайна драма между принцеса Кейт и кралица Камила.

В последните трудни месеци за британския кралски двор много неща се промениха, но и много си останаха същите. Кейт Мидълтън постави акцент върху здравето си остави работните си ангажименти на заден план, за което никой не й се сърди. Крал Чарлз пък успя доста бързо да се възстанови от диагнозата рак, с което затвори устите на всички, които заговориха, че е редно да абдикира от престола.

Оказва се обаче, че тези неволи на членовете на кралското семейство са довели и до промени, които са останали скрити за нас - като например в отношенията между принцесата на Уелс и кралица Камила. Според информация на InTouch Weekly, в последно време двете са си станали по-близки от всякога и са обединили усилия в името на краля.

Кейт никога не е била в конфликт с някой член на кралското семейство, но пък отношенията й с Паркър и никога не са били особено близки и предимно на основата на професионални ангажименти, а не на тясна, емоционална връзка. Сега обаче болестта на Чарлз е успяла да ги обедини.

Според източниците на изданието, въпреки своята собствена диагноза, принцесата на Уелс отново се е показала като истински състрадателна и е дала своята пълна подкрепа за краля и кралицата, за да им помогне да преминат през трудния период, пише lifestyle.bg.

И това е поредното доказателство за "пълната отдаденост" на Кейт Мидълтън към кралското семейство и за факта, че тя винаги мисли първото за другите, а след това за себе си. Поведението й пък за крал Чарлз е поредното доказателство че тя е най-добрият избор за бъдеща кралица и е спокоен за бъдещето както на своя по-голям син, както и за това на монархията.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай